Διαχείριση Πολυκατοικιών

Εξ’ ολοκλήρου διαχείριση με χαμηλό κόστος περιλαμβάνοντας στις παροχές την είσπραξη κοινοχρήστων και την πληρωμή των εξόδων της πολυκατοικίας σας.

Έκδοση Κοινοχρήστων

Γιατί να “σπαταλάτε” χρόνο με εξισώσεις που τις έχουμε λύσει εμείς για εσάς; Αναλαμβάνουμε την μηνιαία έκδοση των κοινοχρήστων σας σε τιμή που δεν φαντάζεστε.

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις

Επειδή ο χώρος σας χρειάζεται την καθιερωμένη απολύμανση αυτή θα πρέπει να γίνεται με υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και με αποτελεσματικότητα. Επίσης, προσφέρουμε αποφράξεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ποιότητα & Εγγύηση

Καθαρισμοί Κτιρίων

Ένα συνεργείο που σέβεται τον χώρο σας και τον διατηρεί καθαρό για εσάς, τους συναδέλφους σας, την οικογένειά σας. Για εμάς ο καθαρισμός του χώρου σας αποτελεί προσωπική υπόθεση.

Παράδοση Πετρελαίου

Για εσάς έχουμε εξασφαλίσει τις χαμηλότερες τιμές πετρελαίου σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και συντήρηση του καυστήρα σας, κρατώντας το κτήριο σας ζεστό για άλλο ένα χειμώνα.

Ευελιξία & Ετοιμότητα

Αναγομώσεις Πυροσβεστήρων

Η ασφάλεια του κτηρίου είναι σημαντική. Η πρόληψη σε περιπτώσεις πυρός θωρακίζει το κτήριο.

Τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και πλήρες τεχνικό κλιμάκιο κάθε ειδικότητας μπορούμε να επιμεληθούμε κάθε τεχνική βλάβη που προκύπτει στο κτήριο σας.